FPD STEUN ONS
 
Printervriendelijke versie

Routebeschrijving naar Journalismfund.eu vzw

Route

MET DE TREIN: Afstappen station Sint-Agatha-Berchem. Overzicht van de treinen op de site van de NMBS. Er is een goede verbinding vanuit Brussel-Noord om 11 na het uur op spoor 1, richting Aalst. U stapt af aan station St-Agatha-Berchem.

MET DE TRAM: Tram 82 vanaf station Brussel-Zuid richting Berchem, afstappen aan laatste halte. Dienstregelingen, netplannen en de routeplanner op de site van de MIVB.

MET DE BUS: Er zijn ook heel wat bussen die stoppen aan het station van Sint-Agatha-Berchem. Raadpleeg hiervoor De Lijn.

Vervolgens spoor oversteken, Gentsesteenweg (overgang Brusselsesteenweg) aflopen en twee straten (Technologiestraat en Jan Tieboutstraat) oversteken.
Na 500 m slaat u rechts af in de Rozenweg, een doodlopend steegje.
In de Rozenweg gaat u om de hoek tot nr 4B op uw linkerkant.


station s-a-berchem -> FPD weergeven op een grotere kaart

MET DE AUTO: Gebruik gps en geef het volgende adres in: Brusselsesteenweg 655, 1731 Zellik. Daar bevindt zich het doodlopend steegje de Rozenweg. Parkeer je wagen in de Brusselsesteenweg. Je kunt er niet parkeren en ook niet keren. Je gaat dus best te voet. Ons kantoor heeft het huisnummer 4B. Het is om het hoekje aan de linker kant. Het is een houten poort met een zilveren brievenbus en een deurbel.


 

 
""