FPD STEUN ONS
 
Printervriendelijke versie

Routebeschrijving naar Journalismfund.eu vzw

Route

MET DE TREIN: Afstappen station Sint-Agatha-Berchem. Overzicht van de treinen op de site van de NMBS. Er is een goede verbinding vanuit Brussel-Noord om 11 na het uur op spoor 1, richting Aalst. U stapt af aan station St-Agatha-Berchem.

MET DE TRAM: Tram 82 vanaf station Brussel-Zuid richting Berchem, afstappen aan laatste halte. Dienstregelingen, netplannen en de routeplanner op de site van de MIVB.

MET DE BUS: Er zijn ook heel wat bussen die stoppen aan het station van Sint-Agatha-Berchem. Raadpleeg hiervoor De Lijn.

Vervolgens spoor oversteken, Gentsesteenweg (overgang Brusselsesteenweg) aflopen en twee straten (Technologiestraat en Jan Tieboutstraat) oversteken.
Na 500 m slaat u rechts af in de Rozenweg, een doodlopend steegje.
In de Rozenweg gaat u om de hoek tot nr 4B op uw linkerkant.


station s-a-berchem -> FPD weergeven op een grotere kaart

MET DE AUTO: vanaf E40 (Gent). Rij op het einde van de E40 niet de ring op, maar rechtdoor richting Brussel, Koekelberg. Aan de 2e verkeerslichten (net voor een groot winkelcentrum), sla je linksaf (de Gentsesteenweg in). Over de spoorweg is het de derde straat rechts. Let wel, parkeer je wagen in de Brusselsesteenweg. Je kunt niet parkeren in de Rozenweg. Het is een doodlopend steegje.

Vanuit Brussel Centrum: Koekelberg richting Gent en net aan het 'Shoppingcentrum' (500 meter voor de oprit van de ring/E40) rechtsaf richting Zellik (De Gentsesteenweg). Over de spoorweg is het de derde straat rechts. Let wel, parkeer je wagen in de Brusselsesteenweg. Je kunt niet parkeren in de Rozenweg. Het is een doodlopend steegje.

Vanaf de ring: afrit Brussel / Koekelberg (ter hoogte van het knooppunt Groot-Bijgaarden, richting Brussel, Koekelberg. Aan de 2e verkeerslichten (net voor een groot winkelcentrum), sla je linksaf (de Gentsesteenweg in). Over de spoorweg is het de derde straat rechts. Let wel, parkeer je wagen op de Brusselsesteenweg. Je kunt niet parkeren in de Rozenweg. Het is een doodlopend steegje.

 

 
""